Przepisy

Opublikowany: 12 sierpień 2018
Ciecierzyca zwana też cieciorką lub grochem włoskim i przygotowane z niej – hummus czy falafel, to dania dobrze znane nie tylko wegetarianom. Stają się coraz bardziej popularne dzięki składnikom odżywczym i niepowtarzalnym walorom smakowym.

Opublikowany: 12 czerwiec 2017
...czyli - Kokosowe purree z batatów – danie z Okinawy
i Kotlety z kaszy jaglanej – danie z Polski
Znacie „Niebieskie strefy”? Ja wciąż poznaję, uczę się z pasją, smakuję dostarczając swoim kubkom smakowym nowych wrażeń.
„Niebieskie strefy” fascynują ludzi Zachodu, bo to miejsca, gdzie ludzie żyją najdłużej na świecie.

Opublikowany: 01 maj 2017
Jak już pisałam, jestem wielką fanką surowego, nierafinowanego oleju z czerwonej palmy i jego cudownych właściwości prozdrowotnych (pisalam o tym na blogu, wpis znajdziesz TU).
Zawiera gigantyczne dawki naturalnych beta - karotenów, witaminę E i A a także koenzym Q10.
Dziś przygotowałam na obiad smaczne i zdrowie danie obiadowe wege! Przygotowane oczywiście na cudownym oleju z czerwonej palmy. To pieczone boczniaki z batatami, marchewką i brokułem.
Strona 1 z 2
- start
- Poprzedni artykuł
- 1
- 2
- Następny artykuł
- koniec